Sertai HAUS Cosmetics, PERCUMA DIgital Workbook: 30 Hari Menjana Jualan


Dari day 1 hinggalah day 30 join HAUS, kita dah bagi sesiap task marketing yang awak kena buat mengikut platform yang awak guna.

Hampir semua platform kita ada bagi task tapi tak perlu buat semua pun. Fokus pada 2-3 platform dah cukup.
KakN faham sangat, bila kita orang baru, serba tak tahu nak mula yang mana. Sebab tulah Workbook ini diwujudkan.
Memang kita bagi #PERCUMA je, bila awak daftar menjadi Haus Guardian.
Jangan lupa tau, 30hb Januari ni, akan buka pendaftaran 4 jam je sesiapa yang nak jadi team Haus.
Yuran hanya RM350 je!
Kalau takut lupa tak ingat dan nak KakN remind, boleh terus join group waiting list kita cerita kat whatsapp link KakN ni ya 👇



Apa kata mereka yang join HAUS?


Comments

Popular posts from this blog

Kisah INSPIRASI 3 : Nikmatnya Hidup Penuh Dengan Rasa Syukur

Berfikirlah secara Positif...

TIP CEGAH LBP (LOW BACK PAIN)